MedWatch

"Jeg kan jo ikke sige nej til, at det er gået for stærkt"

En række store lagerstyringsfejl koster en ellers hastigt voksende dansk parallelimportør et tocifret millionbeløb. Direktør og ejer anerkender, at selskabet simpelthen er vokset for hurtigt og påtager sig det fulde ansvar.

Foto: PR

Trods endnu et år med stor omsætningsvækst er 2012 langt fra forløbet som forventet for parallelimportøren Abacus Medicine, der må se tilbage på et år, hvor bundlinjen viser et underskud på 13 mio. efter skat mod et overskud på 3,5 mio. kr. året før, mens omsætningen er steget fra 283 mio. kr. til 380 mio. kr.

Særligt én ting giver anledning til ærgrelse hos direktøren, der på den baggrund har måttet se 10,1 mio. kr. forsvinde fra bundlinjen. I alt har der været engangsomkostninger på hele 21,1 mio. kr., hvoraf den resterende andel skyldes 7,5 mio. kr. patentudløb og 3,5 mio. som følge af udløbne varer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier