MedWatch

Stor resultatfremgang hos medicinalgrossist

Selvom medicinalgrossisten Tjellesen Max Jenne har skåret en del ned på medarbejderstaben i løbet af 2012, vokser både top- og bundlinjen. Det skaber glæde hos direktøren i et år, hvor det private apotekermarked er faldet med omkring 7 pct.

Foto: Colourbox

Markedet for de to lægemiddelgrossister i Danmark, Nomeco og Tjellesen Max Jenne (TMJ), er presset som følge af en del patentudløb og deraf følgende billigere medicin fra kopiproducenterne. På trods af et fald i markedet på 7 pct. er det lykkes TMJ at forbedre både omsætning og indtjening i løbet af det forgangne år. En udvikling, der særligt skyldes en kraftig forbedring af effektiviteten hos selskabets jyske logistikcenter.

Bundlinjen viser et overskud på 10,87 mio. kr. efter skat mod blot 66.000 året før. Driftsresultat er dog kun løftet med 1 mio. kr., mens det særligt er resultatet af de finansielle poster, der med en forbedring på 10 mio. kr. løfter indtjeningen markant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier