MedWatch

Ejer stoppede som adm. direktør: En anden er bedre

Med en ejerandel på 66 pct. i den familieejede CRO-virksomhed Norma er Linn Liljeström Zeuthen selskabets klart største aktionær. Alligevel valgte hun for nylig at trække sig fra posten som adm. direktør.

Foto: Colourbox

Den danske CRO-virksomhed Norma A/S fik for nylig ny adm. direktør i form af svenske Niklas Johan Lindberg, der har en lang klinisk baggrund og tidligere har været adm. direktør i den svenske life science-virksomhed Aktivia Science Work. Han har afløst storaktionæren Linn Liljeström Zeuthen, og det er der en ganske naturlig forklaring på.

”Vi har jo siddet i ledelsesgruppe sammen i lidt over et år og har fundet ud af, at vi faktisk er enige om rigtig mange ting. Niklas har en helt anden baggrund for at drive det her selskab fremad, end jeg har. Og så er der jo ikke nogen, der siger, at ejeren absolut skal sidde i toppen. Jeg tror, det vigtigste for mig er, hvad der er det mest rigtige for virksomheden i stedet for bare, hvilket job jeg synes er sjovest,” siger Linn Liljeström Zeuthen, storaktionær i Norma, i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier