MedWatch

Ruth Klyver er død

NEKROLOG: En nøgleperson gennem mange år i dansk biotek er død, tidligere sekretariatschef i Dansk Biotek Ruth Klyver. I sit seneste job var hun business development manager med fokus på life science i Copenhagen Capacity. Dansk Bioteks nuværende og tidligere formand skriver nekrolog.

Foto: PR

Ruth Klyver døde d. 26. maj efter kort tids sygdom, kun 64 år gammel. Ruth blev i 2004 ansat  som leder af Dansk Bioteks sekretariat. Selv om det var en deltidsstilling, gjorde Ruth hurtigt en stor forskel og viste stor virkelyst og initiativ.

Hun satte en ære i at forberede bestyrelsesmøder og vores årlige generalforsamling meget omhyggeligt og mødtes altid med formanden hvor vi – ikke uden brug af humor – gennemgik programmet. En vigtig og god egenskab ved Ruth var hendes evne til at tiltrække unge mennesker og studerende f.eks. til at udfærdige og følge op på Dansk Bioteks hjemmeside, nyheder i industrien med videre.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier