MedWatch

Derfor faldt biotekfusion til jorden

Adm. direktør Eric Leire forklarer her, hvorfor den længe planlagte fusion mellem investeringsselskabet DKTI og biotekselskabet Dandrit ikke kunne gennemføres.

Foto: Colourbox

Bureaukratiske udfordringer og ønsket om fleksibilitet for begge firmaer var ifølge adm. direktør i Dandrit og i DKTI Eric Leire årsagerne til, at biotekselskabet og investeringsselskabet onsdag eftermiddag meldte ud, at den længe ventede fusion mellem de to selskaber nu var droppet.

”Vi fandt, at det var mere fleksibelt for begge firmaer. Det ville være fleksibelt for DKTI at forblive et investeringsselskab, og for Dandrit at forblive et rent biotekselskab. Vi ønsker at holde de to aktiviteter separate. Hvis vi vil gennemføre et exit fra Dandrit bliver det en lettere transaktion på denne måde,” siger han og tilføjer:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier