MedWatch

Studieleder tilfreds med jomfruår

De 15 studerende, der i september sidste år startede på en ny biotek-uddannelse, har haft et godt og lærerigt år, mener studieleder. Læs om de studerendes planer og drømme.

Foto: CBS

En uddannelse, der skal lære studerende med en bachelor i naturvidenskab at starte egen forretning. Sådan lød målsætningen, da Copenhagen Business School (CBS) i samarbejde med Københavns Universitet (KU) og Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i september sidste år slog dørene op for 15 studerende på BioBusiness & Innovation Programme-uddannelsen. Og det første knap et år af uddannelsen har eleverne fået god indsigt i netop det, mener studieleder Finn Valentin.

”De studerende har siden september taget kurser i entreprenørskab, finansiering, marketing, jura, innovation mm. Et vigtigt led i BBIP-kandidatuddannelsen er at anvende eksperter fra industrien. I kurset ”Innovation, Entrepreneurship and Strategy in BioBusiness” har f.eks. Senior Innovation Manager Frank Hatzack undervist de studerende i karakteristika af innovationer i industriel biotek. I undervisningen anvendes der cases, og der forventes stor deltagelse af de studerende,” siger Finn Valentin til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier