MedWatch

Biotekselskab i samarbejde med høreapparat-selskab

Et dansk spin off-selskab af børsnoterede Neurosearch har indgået partnerskab med et af verdens førende selskaber inden for cochlear-implantater. Det store spørgsmål er, hvor mange penge aftalen potentielt kan blive værd for det danske selskab.

Foto: Jyllands-Posten

Danske NsGene, et af Danmarks ældste biotekselskaber, er klar til at satse på et helt nyt område, men det vil ske via selskabets eksisterende teknologi. Selskabet har nemlig valgt at indgå partnerskab med østrigske Med-El, der er specialiseret inden for det hastigt voksende marked for cochlear-implantater. En aftale, der på sigt kan sikre det danske biotekselskab milepælsbetalinger.

”Vi arbejder på at udvikle et høreimplantat sammen med Med-El, som i dag er ledende inden for det område. Det er et projekt, der er fuldt ud finansieret af EU-midler eller Med-El som partner. NsGene stiller kompetencer og teknologi til rådighed og bliver fuldt ud kompenseret for det. Hvis det så lykkes at lave noget, så har vi selvfølgelig en aftale, der giver noget til NsGene,” siger René Schneider, bestyrelsesformand i NsGene og adm. direktør hos selskabets storaktionær, Neurosearch, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier