MedWatch

Biotekselskab i samarbejde med høreapparat-selskab

Et dansk spin off-selskab af børsnoterede Neurosearch har indgået partnerskab med et af verdens førende selskaber inden for cochlear-implantater. Det store spørgsmål er, hvor mange penge aftalen potentielt kan blive værd for det danske selskab.

Foto: Jyllands-Posten

Danske NsGene, et af Danmarks ældste biotekselskaber, er klar til at satse på et helt nyt område, men det vil ske via selskabets eksisterende teknologi. Selskabet har nemlig valgt at indgå partnerskab med østrigske Med-El, der er specialiseret inden for det hastigt voksende marked for cochlear-implantater. En aftale, der på sigt kan sikre det danske biotekselskab milepælsbetalinger.

”Vi arbejder på at udvikle et høreimplantat sammen med Med-El, som i dag er ledende inden for det område. Det er et projekt, der er fuldt ud finansieret af EU-midler eller Med-El som partner. NsGene stiller kompetencer og teknologi til rådighed og bliver fuldt ud kompenseret for det. Hvis det så lykkes at lave noget, så har vi selvfølgelig en aftale, der giver noget til NsGene,” siger René Schneider, bestyrelsesformand i NsGene og adm. direktør hos selskabets storaktionær, Neurosearch, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier