MedWatch

Biotekselskab taber hele aktiekapitalen

Trods tidligere udmeldinger om overskud i 2012 må et af Danmarks ældste biotekselskaber sande, at det ikke er lykkes. Resultatet er udtryk for en gennemgribende omstrukturering og afspejler ikke selskabets fremtid, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Foto: Miranda Knox / Stock.Xchng

Biotekselskabet NsGene A/S, der tilbage i 1999 blev udskilt fra børsnoterede NeuroSearch, har i løbet af 2012 tabt hele aktiekapitalen. Det fremgår af selskabets årsrapport.

”Selskabet er til stadighed opmærksom på sit kapitalbehov og tilpasser sine aktiviteter derefter. Selskabet har indgået aftale med sin væsentligste långiver (Væskstfonden, red.) om, at lånet afdrages efterhånden som selskabet har mulighed herfor,” skriver ledelsen i årsrapporten. Men årsrapporten afspejler ifølge bestyrelsesformanden bestemt ikke selskabets nuværende situation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier