MedWatch

Modparter anmoder om ny høring i Genmab-sag

Genentech og Biogen Idec vil have genoptaget appelsagen mod Genmabs partner GSK i en sag om mulig patentkrænkelse.

Foto: Colourbox

Genmab oplyser, at Genentech og Biogen Idec har indsendt en anmodning om fornyet høring i appelsagen, hvor den amerikanske føderale appeldomstol for nyligt stadfæstede afgørelsen fra den amerikanske distriktsdomstol til fordel for GlaxoSmithKline (GSK) i en sag om patentkrænkelse vedrørende Genmab-midlet Arzerra. Sagen var anlagt mod GSK af Genentech og Biogen Idec. Det fremgår af en meddelelse fra Genmab.

Genentech og Biogen Idec har ifølge meddelelsen gjort gældende, at afgørelsen fra den amerikanske appeldomstol offentliggjort den 16. april 2013, der faldt ud til fordel for GSK, afviger fra gældende retspraksis, og de anmoder derfor den amerikanske appeldomstol om at tage sagen op til fornyet høring.

Krænkelse

"Den amerikanske appeldomstol vil nu beslutte om sagen skal tages op til fornyet høring," skriver Genmab.

Genentech og Biogen Idec anlagde oprindeligt sagen i 2010, idet de mente, at Arzerra krænkede et patent, som dækker metoder til behandling af kronisk lymfatisk leukæmi (CLL) med CD20 antistoffer. GSK afviste påstanden om krænkelse og hævdede, at patentet var ugyldigt og ikke kunne håndhæves.

I december 2011 faldt en domstolsafgørelse ud til fordel for GSK, hvilket efterfølgende blev appelleret af Genentech og Biogen Idec. I april 2013 stadfæstede den amerikanske appeldomstol den amerikanske distriktsdomstols oprindelige afgørelse til fordel for GSK.

 Genmab-partner vinder Arzerra-sag

 Genmab-partner indgår patentforlig med Genentech 

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier