MedWatch

Ferring Lægemidler forventer stærkt 2013

Mere end en tredobling af bundlinjen og en markant højere vækst end det gennemsnitlige marked giver Ferrings danske datterselskab, Ferring Lægemidler, en stærk tro på, at 2013 vil byde på yderligere fremgang.

Foto: Ferring Pharmaceuticals

Ferring Lægemidler, dansk datterselskab til den biofarmaceutiske koncern Ferring Holding S.A., har haft et en særdeles solid udvikling i 2012. Faktisk så god, at selskabet kan se tilbage på et år, hvor bundlinjen er mere end tredoblet sammenlignet med året før.

”Vi havde bestemt et godt 2012, hvor vi accelererede væksten fra de foregående år. Vores udvikling er lidt speciel for markedet, fordi vi oplevede en vækst på 8 pct., mens det danske marked som helhed kun steg med 1,5 pct. Det er jeg selvfølgelig meget tilfreds med,” siger Johan Mastrell, adm. direktør i Ferring Lægemidler, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier