MedWatch

Novo-rival styrker insulinproduktionen

Et af verdens største medicinalselskaber investerer et milliardbeløb i forøgelsen af dets insulinproduktion i USA.

Foto: Colourbox

Amerikanske Eli Lilly vil kaste yderligere 180 mio. dollar efter sine insulin-produktionsfaciliteter i Indianapolis, fremgår det af en meddelelse fra medicinalgiganten.

Investeringen kommer lige i hælene på en lignende i slutningen af sidste år, hvor Eli Lilly meddelte om en udvidelse af insulinproduktionen i Indianapolis for 140 mio. dollar, og samlet set skal de to investeringer hjælpe det amerikanske selskab med "at møde den voksende efterspørgsel på insulin," fremgår det af meddelelsen.

"Lilly gennemfører betydelige investeringer for at støtte vores nuværende portefølje af diabetesmedicin," skriver selskabet.

 Novo-rival udvider insulinproduktionen i USA 

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier