MedWatch

Novo-rival styrker insulinproduktionen

Et af verdens største medicinalselskaber investerer et milliardbeløb i forøgelsen af dets insulinproduktion i USA.

Foto: Colourbox

Amerikanske Eli Lilly vil kaste yderligere 180 mio. dollar efter sine insulin-produktionsfaciliteter i Indianapolis, fremgår det af en meddelelse fra medicinalgiganten.

Investeringen kommer lige i hælene på en lignende i slutningen af sidste år, hvor Eli Lilly meddelte om en udvidelse af insulinproduktionen i Indianapolis for 140 mio. dollar, og samlet set skal de to investeringer hjælpe det amerikanske selskab med "at møde den voksende efterspørgsel på insulin," fremgår det af meddelelsen.

"Lilly gennemfører betydelige investeringer for at støtte vores nuværende portefølje af diabetesmedicin," skriver selskabet.

 Novo-rival udvider insulinproduktionen i USA 

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier