MedWatch

Venturefond rejser milliarder til nye virksomheder

Et amerikansk venturekapitalfirma har netop rejst et mindre milliardbeløb i en ny fond. Pengene skal gå til lancering af op til 16 nye selskaber inden for sundhedsområdet.

Third Rock Ventures har netop afsluttet en kapitalrejsningsrunde til den nye fond, Fund III, som endte med at skaffe fonden omkring 3 mia. kroner. Det oplyser venturekapitalvirksomheden, som fokuserer på at hjælpe nye virksomheder inden for healthcare på vej, i en pressemeddelelse.

”Den nye fond vil videreføre virksomhedens strategi rettet mod at lancere, opbygge og støtte transformative healthcare-seskaber,” oplyser Third Rock Ventures og tilføjer, at man siden starten har rejst mere end 7,5 mia. kroner til investering i sundhedsplejevirksomheder med innovation i højsædet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier