MedWatch

Venturefond rejser milliarder til nye virksomheder

Et amerikansk venturekapitalfirma har netop rejst et mindre milliardbeløb i en ny fond. Pengene skal gå til lancering af op til 16 nye selskaber inden for sundhedsområdet.

Third Rock Ventures har netop afsluttet en kapitalrejsningsrunde til den nye fond, Fund III, som endte med at skaffe fonden omkring 3 mia. kroner. Det oplyser venturekapitalvirksomheden, som fokuserer på at hjælpe nye virksomheder inden for healthcare på vej, i en pressemeddelelse.

”Den nye fond vil videreføre virksomhedens strategi rettet mod at lancere, opbygge og støtte transformative healthcare-seskaber,” oplyser Third Rock Ventures og tilføjer, at man siden starten har rejst mere end 7,5 mia. kroner til investering i sundhedsplejevirksomheder med innovation i højsædet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier