MedWatch

NeuroSearch tilbyder en genvej til børsen

Hvis NeuroSearch lykkes med at forhandle en fusionsaftale i hus, kan danskerne se frem til et delvist nyt biotekselskab på Københavns Fondsbørs.

Foto: Jyllands-Posten

Mandag morgen meddelte NeuroSearch, at biotekfirmaet ville afskedige størstedelen af sine medarbejdere. Hvordan fremtiden kommer til at se ud for selskabet, er endnu ikke slået fast, men afviklingen åbner for, at andre selskaber kan handle sig til en nem entre på børsen.

I en fondsbørsmeddelelse skriver NeuroSearch, at ”selskabet er (…) i dialog med flere forskellige selskaber med henblik på at afsøge muligheden for en fusion eller anden lignende form for transaktion som alternativ til afvikling af selskabets aktiviteter.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier