MedWatch

ALK-konkurrent fik næsten uændret overskud

Stallergenes sigter mod let positiv vækst.

Den franske konkurrent til danske ALK-Abello, Stallergenes, kom ud af 2012 med et stort set uændret resultat i forhold til året før, idet nettoresultatet landede på 37,4 mio. euro mod 37 mio. kr. i 2011. Det fremgik af det regnskab, som selskabet sendte ud efter dansk børslukketid torsdag.

Selskabet øgede i perioden omsætningen med 3,2 pct. til 239,8 mio. euro, og driftsresultatet (EBIT) med 1,7 pct. til 55,6 mio. euro. I 2013 ventes en fortsættelse af den beskedne vækst.

"Stallergenes har et mål om en lav encifret vækst i omsætningen i 2013, med en antagelse om stabile tilskudsordninger i EU og et EBITDA på mindst 25 pct. af omsætningen. Salgsvæksten vil blive supporteret af de nye internationale markeder og tilstræbes accelereret på den anden side af 2013," skrev Stallergenes i regnskabsmeddelelsen.

 Analytiker: Alk-rival risikerer kold skulder

 ALK tror på fransk vækst trods rival-offensiv

 ALK-rival falder efter regnskabsskuffelse

 ALK-rival lancerer græstablet i Frankrig 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier