MedWatch

Kopigigant køber for milliardbeløb i Indien

En af verdens største producenter af kopimedicin køber nu en indisk virksomheds afdeling for injicerbar medicin, og styrker dermed sin position på det globale generikamarked.

Den amerikanske kopivirksomhed Mylan Inc. har netop underskrevet en aftale med det indiske selskab Strides Arcolab Limited om at købe selskabets afdeling for injicerbar medicin. Det meddeler Mylan i en pressemeddelelse.

Afdelingen, der opererer som en selvstændig virksomhed kaldet Agila Specialties, vil koste Mylan 1,6 mia. dollar up-front, og man kan samtidig risikere, at skulle betale op til 250 mio. dollar i ekstrabetalinger i forbindelse med aftalen, oplyser virksomheden og tilføjer, at man har sikret sig et nyt lån på 1 mia. dollar fra investeringsbanken Morgan Stanley.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier