MedWatch

Danske Bank barberer Bavarian-kursmål

Selvom Danske Bank har skåret en luns af kursmålet på Bavarian-aktien, er storbanken fortsat optimistisk omkring biotekselskabet.

Foto: LARSEN STINE

Danske Banks aktieanalytikere tror fortsat, at Bavarian Nordic vil få nye ordrer fra USA på sin koppevaccine Imvamune. Derfor fastholder de en købsanbefaling på aktien, selv om kursmålet barberes kraftigt til 85 kr. fra tidligere 115 kr.

"Vi har fortsat tillid til, at en ny ordre om at erstatte de første leverancer vil den amerikanske regering vil blive til virkelighed på den korte bane. Det burde fjerne den overhængende finansielle fare og få en væsentlig positiv effekt på aktiekursen i vores syn," skriver Danske Banks analytikere i en kommentar.

Bavarian Nordic-aktien handles mandag morgen i kurs 48,20, hvilket giver et kurspotentiale på 76 pct. i Danske Banks optik.

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier