MedWatch

Exiqon mindsker underskud efter omsætningsvækst

Genanalyseselskabet Exiqon kommer godt ud af 2012 og regner med, at omsætningen vokser yderligere i 2013.

Foto: Exiqon / PR

Biotekselskabet Exiqon kommer ud af 2012 med et underskud på knap 15 mio. kr. Det er en betragtelig bundlinjeforbedring sammenlignet med 2011, hvor underskuddet blev på næsten 25 mio. kr.

Baggrunden er et stigende salg af selskabets produkter og services, der omfatter forskningsprodukter til analyse af miRNA i celler og samarbejde med kræftforskere om udvikling af diagnostiske tests.

"Målet for året er at udnytte det nuværende momentum til at opnå et positivt resultat målt på EBITDA og pengestrømme fra driftsaktiviteterne," udtaler administrerende direktør Lars Kongsbak i en kommentar til regnskabet.

Exiqon regner således med, at omsætningen vil stige til 130 mio. kr. i 2013, hvilket gerne skulle sikre et positivt driftsresultat på EBITDA-niveau og positive pengestrømme fra driften.

"Vi fortsætter vores planlagte investeringer med et stort afkastpotentiale på kort sigt og vil søge at tilvejebringe lånefinansiering, så vi kan accelerere investeringerne i vores fremtidige vækstmuligheder," forklarer direktøren.

Mere fra MedWatch

Dansk selskab skal lave patient-app til Janssen

Det digitale sundhedsfirma Daman skal levere en app-løsning til et klinisk forsøg udført af Janssen. App’en skal give større indsigt i, hvordan psoriasisgigt påvirker patienternes liv.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier