MedWatch

Nyt inkontinens-middel godkendt

For første gang i 30 år er et nyt middel mod inkontinens blevet godkendt i EU. Midlet har en bedre bivirkningsprofil end de eksisterende behandlinger og ventes snart til Danmark.

Foto: Colourbox

De 250.000 danskere, der lider af overaktiv blære, eller i mere folkelige termer 'inkontinens', kan allerede inden sommeren få gavn af et nyt middel mod tilstanden.

Japanske Astellas har nemlig fået godkendt deres lægemiddel Betmiga (mirabegron) til det europæiske marked tre måneder, efter at den rådgivende komité CHMP gav en positiv anbefaling til midlet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier