MedWatch

Så gode er danske sundhedsfirmaer med EU-midlerne

Flere tusind sundhedsvirksomheder får hvert år millioner af kroner til forskning fra EU. Her får du et overblik over, hvor effektive dansk biotek, medico og andre sundhedsbrancher er til at nå igennem til kapitalen.

Foto: Colourbox

Danske sundhedsfirmaer bliver så småt bedre til at skrive de ansøgninger, som formår at prikke et adgangsgivende hul til EU-midlerne. Det har de brug for netop nu, efter som deadline for ansøgningsrunden til næste omgang kapital for mange ligger i starten af februar.

Over hver fjerde ansøgning går igennem, og fra 2010 til 2012 er succesraten ved ansøgninger fra danske firmaer, projekter og institutioner, der har søgt penge til et projekt inden for sundhed, steget støt fra gang til gang med nogle få procent. Det viser tal fra Styrelsen for Forskning og Innovation.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier