MedWatch

Ét selskab løber fra ugens MedWatch-indeks

I en ellers stille uge på aktiemarkedet for selskaberne i MedWatch-indekset skiller et selskab sig ud. Her stiger kursen mere en syv gange så meget som hos nummer to.

Foto: Colourbox

Der var formentlig stor glæde i selskabet Bioporto, da biotekvirksomheden kunne fortælle omverdenen, at man havde indgået sit første salgssamarbejde med den tyske gigant Siemens. Og glæden spredte sig ud i aktiemarkedet, der straks belønnede selskabet med en stigning i aktiekursen, der gør selskabet til ubestridt højdespringer i denne uges MedWatch-indeks.

Fredag ved middagstid lå Bioporto-aktien oppe med 43,2 pct. sammenlignet med sidste uge, hvilket nok også hænger sammen med den administrerende direktørs forventninger til aftalen:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier