MedWatch

Novo stadig blandt verdens bedste arbejdspladser

Novo holder sin plads på international undersøgelse af multinationale arbejdspladser. Der er kun én anden life science-aktør på listen.

Foto: Novo Nordisk/PR

Novo Nordisk er stadig at finde blandt de 25 bedste multinationale arbejdspladser i verden, ifølge en måling fra analyse- og konsulenthuset Great Place to Work Institute.

Novo oplyser i en pressemeddelelse, at selskabet indtager en 22. plads på listen, hvilket er uændret i forhold til samme periode sidste år.

Undersøgelsen omfatter i alt 350 multinationale virksomheder i 45 lande og baseres på tilbagemeldinger fra de ansatte. For at indgå i undersøgelsen skal virksomhederne have optrådt i mindst fem nationale undersøgelser gennemført af Great Place to Work Institute. Desuden er det et krav, at mindst 40 pct. af virksomhedens medarbejdere arbejder i udlandet.

Softwarefirmaet SAS Institute ligger på førstepladsen foran Google og it-virksomheden NetApp.

Længere nede i Europa

Den eneste anden life science-aktør på listen er verdens største kontraktforskningsvirksomhed, Quintiles, der ligger lige bag Novo Nordisk, på en 23. plads.

Instituttet samler også en liste over de 25 bedste multinationale arbejdspladser i Europa, og er Novo Nordisk måske lidt overraskende lidt længere tilbage at finde, nemlig på en 25. plads, mens Quintiles' tyske afdeling ligger på en 7. plads.

På denne liste finder man desuden flere life science-firmaer foran Novo Nordisk. Medtronic er på 11. plads, medicinalselskabet Grünenthal er på en 17. plads, Abbott på en 21. plads og Mundipharma på en 23. plads.

 Novo Nordisk i top på global arbejdsplads-liste

 Den mest prestigefyldte arbejdsplads i industrien er... 

Mere fra MedWatch

Finansdirektør i ALK stopper

ALK’s finansdirektør, Søren Jelert, har valgt at fratræde sin stilling. Han ventes at forlade posten ved udgangen af maj næste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier