MedWatch

Biogen vokser på top- og bundlinje

Kvartalsregnskabet fra den amerikanske medicinalgigant byder på pæne vækstprocenter og et langt højere overskud end forventet.

Biogen Idec kom ud af tredje kvartal med en vækst på 6 pct. for omsætningen til 1,04 mia. dollar. Samtidig kunne koncernen vise en vækst i nettoindkomsten på 13 pct. (GAAP) til 398 mio. dollar.

Ifølge Reuters er resultatet langt over forventningerne blandt andet som følge af et bedre salg af medicin inden for multipel sclerose og kræft. Hvor analytikerne havde forventet 1,6 dollar i earnings per share, oversteg koncernen forventningerne med 31 cent til 1,91 dollar i earnings per share.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier