MedWatch

Tilsyn godkender Affitech-afnotering

Finanstilsynet har sagt god for Affitechs afnotering fra Fondsbørsen. Der var ellers tvivl om, hvorvidt en afnotering var i strid med loven.

Foto: Affitech/PR

Det er i orden, at fondsbørsen afnoterer selskabet Affitech. Det meddelte Finanstilsynet tidligere tirsdag. Nu meddeler fondsbørsen at det sker fra i morgen onsdag og sidste handelsdag er således i dag, tirsdag.

Nasdaq traf 7. september afgørelse om, at afnotere Affitech fra handel og officiel notering fra 22. oktober. Det skete efter ansøgning fra Affitech. Afnoteringen blev dog udskudt for at afvente Finanstilsynets syn på sagen.

Tilsynet vurderede, at afnoteringen er i orden.

"Det er Finanstilsynets vurdering, at det under de givne omstændigheder ikke kan antages, at en afnotering af Affitech A/S vil være til væsentlig skade for investorernes interesse eller markedets ordentlige funktion, skriver tilsynet og derfor er der intet til hinder for at afnotere selskabet, fremgik det af afgørelsen."

Læs også: Finanstilsynet sætter Affitechs afnotering på pause

Finanstilsynet har i vurderingen blandt andet lagt vægt på:

1) fremmødet på selskabets generalforsamling, samt tilslutningen til forslaget om afnotering,

2) at aktionærerne i Affitech i tre omgange, via købstilbud fremsat af selskabets største aktionær, har haft mulighed for at afhænde deres aktier til markedskurs eller over.

3) selskabets økonomiske situation.

 Affitech afnoteres fra fondsbørsen

 Affitech slutter børstilværelse med tab 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier