MedWatch

CNS-sværvægtere bag nyt selskab

Det er nogle af de tungeste drenge inden for dansk hjerneforskning, der nu stifter et nyt CNS-selskab. Læs om stifternes historiske udbrud fra Novo - dengang stiftede de Neurosearch.

Foto: Colourbox

Det er nogle af Danmarks mest erfarne forskere inden for hjernesygdomme, der nu skal stå i spidsen for det nye biotekselskab med fokus på sygdomme i centralnervesystemet i firmaet Aniona.

Frontfiguren Jørgen Drejer, CEO, var med i den udbrydergruppe, der i april 1989 stiftede Neurosearch sammen med bl.a. Asger Aamund. Det samme var hans medstifter, tidligere Neurosearch-topchef Jørgen Buus Lassen, der i dag også arbejder for firmaet som konsulent.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier