MedWatch

CNS-sværvægtere bag nyt selskab

Det er nogle af de tungeste drenge inden for dansk hjerneforskning, der nu stifter et nyt CNS-selskab. Læs om stifternes historiske udbrud fra Novo - dengang stiftede de Neurosearch.

Foto: Colourbox

Det er nogle af Danmarks mest erfarne forskere inden for hjernesygdomme, der nu skal stå i spidsen for det nye biotekselskab med fokus på sygdomme i centralnervesystemet i firmaet Aniona.

Frontfiguren Jørgen Drejer, CEO, var med i den udbrydergruppe, der i april 1989 stiftede Neurosearch sammen med bl.a. Asger Aamund. Det samme var hans medstifter, tidligere Neurosearch-topchef Jørgen Buus Lassen, der i dag også arbejder for firmaet som konsulent.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier