MedWatch

Vokseværk i forskerpark fortsætter i højt gear

Alt imens bulldozerne graver fundamentet til, at COBIS kan mere end fordoble pladsen til nye life science-firmaer, har direktøren flere ambitiøse planer for forskerparken i ærmet. MedWatch har besøgt biotekhuset.

Morten Mølgaard Jensen, adm. direktør for COBIS, vil have forskerparken ud på universiteterne og på den internationale scene.

Der er lagt op til ambitiøse skridt fra Københavns biotekforskerpark COBIS. Ved udgangen af 2013 står 7000 kvadratmeter klar til nye life science-firmaer, der skal slutte sig til de nuværende selskaber på i alt 5000 kvadratmeter.

”Vi har fået masser af henvendelser. Både fra interne, der gerne vil udvide, og så en lang liste af interesserede parter, der gerne vil være en del af miljøet, når vi åbner,” siger Morten Mølgaard Jensen, direktør fro COBIS, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier