MedWatch

Direktør: ”Det, der gjaldt i går, gælder ikke i dag”

Den kliniske udvikling af medicin er i rivende forandring, siger direktøren for verdens største private rekrutteringsinstitut af patienter. Derfor har firmaet udviklet en forretning, som hele tiden kan følge med.

Foto: Colourbox

Verdens største virksomhed inden for rekruttering af deltagere til klinisk lægemiddelafprøvning har hovedsæde i Aalborg. For at holde førertrøjen på sit felt tilpasser Center for Clinical and Basic Research, CCBR, konstant sin organisation til medicinalbranchens uophørlige forandringer. 

”Vi kan på en meget enkelt måde tilpasse os de ændringer, der sker inden for lægemiddeludvikling, og det går altså hurtigt. Man skal passe på, at man ikke får opbygget en masse fastlåste systemer, for det, der gjaldt i går, gælder ikke i dag, og slet ikke i overmorgen,” siger Hans Christian Hoeck, adm. direktør for CCBR, til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier