Det indiske CRO-marked fordobles

Det indiske CRO-marked ser ud til at sætte endnu mere turbo på og vil ifølge analysefirma have fordoblet sin omsætning om fire år.
Foto: Anna Klitgaard / Jyllands-Posten
Foto: Anna Klitgaard / Jyllands-Posten
AF KATRINE GRØNVALD RAUN

Den rivende udvikling på det indiske kontraktforskningsmarked ser ikke ud til at sænke farten. Tværtimod ser det ifølge det globale markedsanalysefirma Frost & Sullivan ud til, at industrien i 2016 vil nå en mia. dollar og dermed have fordoblet sin omsætning, der i dag ligger på 485 mio. dollar. Det skriver FierceMarkets.

Årsagen til udviklingen skal blandt andet findes i store let tilgængelige patientgrupper samt favorable omkostningskurver, hvilket betyder, at industrien vokser fra 11 pct. til 13 pct. og dermed kan se frem til den omtalte stigning.

Frost & Sullivan påpeger, at Indien vil blive ved med at øge sin andel af global klinisk forskning og samtidig også deres forretningsområder.

I takt med, at lokale CRO-virksomheder udvider og udvikler deres muligheder, vil man nemlig se et boom i forskningen inden for andre sektorer, som eksempelvis diagnostik og medicinsk udstyr.

Vil øge troværdigheden

Samtidig vil lovgivningsmæssige ændringer også have en betydning for branchens udvikling, idet tilsynsmyndigheden i lægemiddelindustrien har lovet at skabe et bedre miljø for industrien. De bestræbelser vil ifølge analysefirmaet øge troværdigheden til de lokale aktører på CRO-markedet.

En tiltrængt ændring for de indiske CRO'er, skriver analysefirmaet, og et resultat af, at "(...) en række af de lokale CRO'er er gået på kompromis med standarden i deres forskning i forsøget på at konkurrere."

Kan de mindre indiske CRO'er producere pålidelig data til højtprofilerede kunder, skal forbrugertilliden dog nok vende tilbage, mener Frost & Sullivan.

 CRO-direktør: Udlicitering bliver ved snakken

 CRO-virksomheders markante vækst vendt

 Dansk kontrakt-forskningsfirma køber svensk konkurrent 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også