MedWatch

Det indiske CRO-marked fordobles

Det indiske CRO-marked ser ud til at sætte endnu mere turbo på og vil ifølge analysefirma have fordoblet sin omsætning om fire år.

Foto: Anna Klitgaard / Jyllands-Posten

Den rivende udvikling på det indiske kontraktforskningsmarked ser ikke ud til at sænke farten. Tværtimod ser det ifølge det globale markedsanalysefirma Frost & Sullivan ud til, at industrien i 2016 vil nå en mia. dollar og dermed have fordoblet sin omsætning, der i dag ligger på 485 mio. dollar. Det skriver FierceMarkets.

Årsagen til udviklingen skal blandt andet findes i store let tilgængelige patientgrupper samt favorable omkostningskurver, hvilket betyder, at industrien vokser fra 11 pct. til 13 pct. og dermed kan se frem til den omtalte stigning.

Frost & Sullivan påpeger, at Indien vil blive ved med at øge sin andel af global klinisk forskning og samtidig også deres forretningsområder.

I takt med, at lokale CRO-virksomheder udvider og udvikler deres muligheder, vil man nemlig se et boom i forskningen inden for andre sektorer, som eksempelvis diagnostik og medicinsk udstyr.

Vil øge troværdigheden

Samtidig vil lovgivningsmæssige ændringer også have en betydning for branchens udvikling, idet tilsynsmyndigheden i lægemiddelindustrien har lovet at skabe et bedre miljø for industrien. De bestræbelser vil ifølge analysefirmaet øge troværdigheden til de lokale aktører på CRO-markedet.

En tiltrængt ændring for de indiske CRO'er, skriver analysefirmaet, og et resultat af, at "(...) en række af de lokale CRO'er er gået på kompromis med standarden i deres forskning i forsøget på at konkurrere."

Kan de mindre indiske CRO'er producere pålidelig data til højtprofilerede kunder, skal forbrugertilliden dog nok vende tilbage, mener Frost & Sullivan.

 CRO-direktør: Udlicitering bliver ved snakken

 CRO-virksomheders markante vækst vendt

 Dansk kontrakt-forskningsfirma køber svensk konkurrent 

 

Mere fra MedWatch

Ambu peger på rettidig omhu som baggrund for MDR-milepæl

Ambu har fået alle sine produkter godkendt efter de nye EU-regler for medicinsk udstyr trods flaskehalse og ventetid, og det skyldes ifølge medicoselskabet, at virksomheden allerede på et tidligt tidspunkt anerkendte, hvor stor en indsats det ville kræve.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 49

Novo Nordisk Fonden giver millioner til udvikling af RNA-vacciner, Danske Regioner vil investere "massivt" i sundhedsteknologi og Ellab får smæk på 5 mio. kr. i amerikansk told-opgør. Fik du det hele med?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier