MedWatch

MedWatch-indeks: GN belønnet - Lundbeck straffet

Regnskabsæsonen er gået i gang og fire selskaber fremlagde i ugens løb resultater for første halvår af 2012, og det kan ses på udsvingene i MedWatch-indekset.

Foto: MedWatch

Sommerferien er for alvor overstået og i denne uge blev regnskabsæsonen for MedWatch-indeksets selskaber indledt med halvårsresultater fra Lundbeck, Novo Nordisk, Exiqon og GN Store Nord.

Og specielt sidstnævnte nød godt af opmærksomheden. GN-aktien blev ugens højdespringer med en stigning på 6,5 pct. sammenlignet med ugen før. Aktien steg både før og efter regnskabet, og det selvom aktieanalytiker i Alm. Brand Michael Friis Jørgensen betegnede regnskabet som godkendt, men heller ikke mere. Han fremhæver dog netop koncernens høreapparatdivision, som den del af koncernen der klarer sig bedst.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier