MedWatch

Biotek ved en skillevej?

Tusinder af aktører på den globale farma- og biotekscene mødes i denne uge i Boston. Skal de tolke opsvinget på biotek-børsmarkedet som en skillevej for branchen? Så enkelt er det ikke, mener danske topfolk.

Foto: Jyllands-Posten

15.500 deltagere skyder i dag verdens største biotek-konference i gang i Boston, USA; på et tidspunkt, hvor biotekindeksene på børsmarkederne giver de generelle aktieindeks baghjul, hvor optimismen spirer. Men også på et tidspunkt, hvor nøglespillere på såvel den globale som den danske scene peger på, at der er store udfordringer forude.

”Det er meget få, store succeser, der driver biotekindeksene, at der er alt for mange selskaber, og det har der været lige siden 1996. De næste 10 år vil byde på en tilpasning til den reelle innovationskraft, tilbage til de virkeligt få gode idéer,” konstaterer direktør og partner Florian Schönharting fra NB Capital, der investerer i det globale børsmarked for medicinal- og biotekselskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier