MedWatch

Biotek ved en skillevej?

Tusinder af aktører på den globale farma- og biotekscene mødes i denne uge i Boston. Skal de tolke opsvinget på biotek-børsmarkedet som en skillevej for branchen? Så enkelt er det ikke, mener danske topfolk.

Foto: Jyllands-Posten

15.500 deltagere skyder i dag verdens største biotek-konference i gang i Boston, USA; på et tidspunkt, hvor biotekindeksene på børsmarkederne giver de generelle aktieindeks baghjul, hvor optimismen spirer. Men også på et tidspunkt, hvor nøglespillere på såvel den globale som den danske scene peger på, at der er store udfordringer forude.

”Det er meget få, store succeser, der driver biotekindeksene, at der er alt for mange selskaber, og det har der været lige siden 1996. De næste 10 år vil byde på en tilpasning til den reelle innovationskraft, tilbage til de virkeligt få gode idéer,” konstaterer direktør og partner Florian Schönharting fra NB Capital, der investerer i det globale børsmarked for medicinal- og biotekselskaber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Genmab-partner trækker sig fra samarbejde

Abbvie ønsker ikke længere at udvikle en fælles kræftkandidat med Genmab, men biotekselskabet skal stadig betale royalites af et eventuelt fremtidigt salg ved kommercialisering.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier