MedWatch

Lundbeck ruster sig til Kina-eventyr

Imens Lundbeck trapper ned i Europa med 600 fyringer, øjner ledelsen chancen for at få en større luns af det hastigt voksende kinesiske marked.

Det kinesiske marked for lægemidler vokser med mere end 20 pct. om året. Derfor er det et yderst vigtigt marked for Lundbeck, siger Ole Chrintz, vicekoncerndirektør for Lundbecks internationale markeder, herunder Kina.

”Lundbeck er i gang med at udbygge vores tilstedeværelse i Kina. I oktober sidste år etablerede vi et forskningscenter i Shanghai, som skal udnytte de mange muligheder i Kinas fremadstormende forskningsmiljø og i løbet af 2011 alene fordoblede vi vores salgsstyrke i Kina. Dette er de første indledende skridt i vores strategi for Kina," siger han til Borsen.dk.

Han opfordrer de virksomheder, der gerne vil ind på markedet, til at gøre sit hjemmearbejde.

”Det kræver forberedelse at etablere sig i Kina og det kræver også, at man indstiller sig på kultur- og mentalitetsforskellene og forstår at manøvrere på tværs af dem,” siger Ole Chrintz.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier