MedWatch

Nordea: Det er nu, der skal købes Novo-aktier

Kursen på Novo Nordisk-aktien er drattet de seneste dage, og en stor begivenhed får Nordea til at anbefale investorer at købe op i aktien nu.

Foto: Richard Drew

De seneste dages kursfald i Novo Nordisks aktie kan være en god mulighed for at spæde op i aktien, mener Nordea, der forudser ekstra fokus på medicinalselskabet de kommende dage som følge af diabeteskonferencen ADA i USA.

"En af konferencens store samtaleemner vil være Novos nye langtidsvirkende insulin Tresiba, som står over for amerikansk godkendelse i slutningen af juli. I øvrigt viser de seneste recepttal fra USA fortsat god udvikling i salget af Victoza, hvilket lover godt for andet kvartalsregnskabet i august. Vi vurderer, at de seneste dages fald er en god købsmulighed i en stærk defensiv vækstaktie," skriver Nordea i sin morgenkommentar.

Novo Nordisk er faldet de seneste fem børsdage i træk. Mandag lukkede medicinalaktien i kurs 774,0. Ifølge Bloomberg har Nordea anbefalingen "stærkt køb" på Novo Nordisk med et dertilhørende kursmål på hele 1064 kr.

Mere fra MedWatch

Finansdirektør i ALK stopper

ALK’s finansdirektør, Søren Jelert, har valgt at fratræde sin stilling. Han ventes at forlade posten ved udgangen af maj næste år.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier