MedWatch

Danske Bank sænker kursmål på Neurosearch

Efter mandagens nederlag for Neurosearch har Danske Bank valgt at skære et godt hak af kursmålet for aktien.

Danske Bank sænker oven på de skuffende meldinger om Huntexil-studierne fra Neurosearch sit kursmål for aktien til 7,5 kr. fra tidligere 12 kr. Anbefalingen fastholdes på "hold."

Resultaterne fra et dosis-studie viser ud over en indvirken på hjerterytmen, at tolerabiliteten af stoffet falder i takt med højere doser. Stigende doser giver stigende antal og øget styrke og varighed af bivirkninger som kvalme, hovedpine, svimmelhed og opkastning. Dermed er højere dosis - og dermed bedre effekt i patienterne - udelukket, fremgik det af morgenens meddelelse fra Neurosearch.

Og det er bekymrende, men ikke altafgørende nyheder, vurderede Danske Banks Neurosearch-analytiker, Thomas Bowers, tidligere på dagen.

”Ved dosen på 45 milligram er risikoen øget, men det er ikke en dødsdom overhovedet, som jeg ser det. Hvis de havde fået et signal, der viste sig klinisk problematisk, så var der et seriøst problem. Jeg ser ikke noget markant ændret som sådan ved 45 mg, men det er selvfølgelig negativt, da det ligner et no-go for muligheden for højere doser,” sagde han til MedWatch.

Aktien har efter morgnens melding fået kurstæsk på børsen, hvor papiret falder med 15,5 pct. til 6,25 kr.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier