MedWatch

Novo-rival tiltrækker stor købsinteresse

En stribe store medicinalselskaber gør kur til en amerikansk Novo-konkurrent og flere har angiveligt underskrevet fortrolighedserklæringer.

Bejlerne kredser om Novo Nordisks amerikanske rival Amylin Pharmaceuticals og en lang række af de største medicinalselskaber har underskrevet fortrolighedserklæringer for at få adgang til vigtig produkt- og finansiel information om Amylin. Det oplyser kilder til Bloomberg News.

Blandt de selskaber, der har underskrevet fortrolighedserklæringer, er Pfizer, Astrazeneca, Sanofi, Merck, Takeda, Roche og Bristol-Myers Squibb.

Fristen for første runde bud er om to uger. Amylin har hyret investeringsbankerne Credit Suisse og Goldman Sachs som rådgivere. Salgsprocessen blev indledt i april efter pres fra den kendte aktionæraktivist og milliardær Carl Icahn i kølvandet af Amylin s afvisning af Bristol-Myers Squibbs bud på 22 dollar tidligere i år.

Amylins vigtigste aktiv er diabetes 2-midlet, Bydureon, der ligger i direkte konkurrence med Novo Nordisks tilsvarende middel Victoza.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier