MedWatch

Diabetes-kæmpen rykker sydover efter vækst

De afrikanske lande syd for Sahara, asiatiske småtigre som Vietnam og Indonesien og adskillige lande i Sydamerika, bliver vigtige vækstmotorer for Novo Nordisk.

Jesper Høiland er i konstant konkurrence med sine direktionskolleger om at skubbe "gamle" økonomier som Tyskland, Storbritannien og Frankrig ud af Novo Nordiskledelsens primære fokus.

Han vil have langt mere eksotiske lande ind blandt de største markeder i medicinkoncernen, for det er dem, der er fremtidens vækst. Han havde indtil for et par år siden Kina med i sin pulje i International Operations (IO), altså vækstlande uden for Europa, USA og Japan.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier