MedWatch

Mercks salg af rival-medicin skuffer

Amerikanske Merck kunne i dag byde på et regnskab nogenlunde efter forventningerne. Dog skuffede salget af insulinet Januvia, som er en konkurrent til Novo Nordisks Victoza.

Det amerikanske medicinalselskab Merck, som deler navn med et tysk selskab i samme branche, er fredag eftermiddag kommet med regnskab for første kvartal, hvor både top- og bundlinje var nogenlunde som ventet af analytikerne.

Omsætningen i kvartalet landede på 11,73 mia. dollar, hvilket var en spids svagere end det af analytikerne ventede salg på 11,83 mia. dollar. På bundlinjen blev det til en indtjening per aktie på 0,99 dollar mod konsensusestimatet på 0,98 dollar.

Mercks salg af insulinmedikamentet Januvia, som er en konkurrent til Novo Nordisks Victoza, skuffede i første kvartal med 919 mio. dollar mod en forventning blandt analytikerne om et Januvia-salg på 1055 mio. dollar.

Ved Novo Nordisks regnskab fredag morgen viste opgørelsen af Victoza-salget ligeledes en skuffelse i forhold til analytikernes prognose.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier