MedWatch

Lundbeck-rival får igen positive resultater med antidepressiv

Det amerikanske medicinalselskab Forest Laboratories har offentliggjort yderligere positive resultater fra et fase III forsøg med antidepressivet Levomilnacipran.

Resultaterne af behandling med Levomilnacipran viser væsentligt reducerede depressions-symptomer sammenlignet med placebo. Det er det tredje positive fase III-studie med stoffet hos depressive voksne.

Forest Labs er nu igang med yderligere analyser af dataene, og selskabet venter at indsende en godkendelsesansøgning som New Drug Application til de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, i tredje kvartal i år.

Forest arbejder sammen med den franske partner Pierre Fabre om udviklingen. Forest står ligesom Lundbeck med udfordringer i forhold til at kompensere for omsætningstabet, når patentet på deres fælles antidepressiv, Lexapro, udløber i USA til marts.

Lundbeck er gået sammen med japanske Takeda Pharmaceutical Company om at udvikle et nyt antidepressiv, Lu AA21004.

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier