MedWatch

Novo-konkurrent opjusterer forventninger

Mens Eli Lilly ikke ændrer på forventningerne til salget i 2012, skrues forventningerne til resultatet en tak op.

Foto: Eli lilly/PR

Novo Nordisks konkurrent Eli Lilly leverer for første kvartal et regnskab, der overrasker på næsten alle punkter og indeholder en opjustering af forventningerne til hele året.

Omsætning endte i kvartalet på 5,6 mia. dollar mod ventet 5,4 mia. dollar mens resultatet per aktie endte på 92 cent mod ventet i markedet ifølge Bloomberg News 79 cent.

Lægemidlet Humalog, til behandling af diabetes og en konkurrent til Novo's Novolog, solgte for 590,3 mio. dollar i kvartalet mod ventet 572,5 mio. dollar. Antidepressivet Cymbalta, der er interessant set fra Lundbecks øjne, solgte for 1,12 mia. dollar mod ventet 1,06 mia. dollar.

Eli Lilly fastholder i regnskabet forventningerne til salget for 2012, men hæver forventningerne til resultatet fra tidligere 3,10 til 3,20 dollar til nu 3,15 til 3,30 dollar per aktie.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier