MedWatch

Roche vil ikke forlænge bud på Illumina

Det schweiziske medicinalselskab Roche strammer nu retorikken og advarer om, at selskabets købstilbud på det amerikanske diagnostikselskab Illumina ikke vil blive forlænget.

Foto: Roche/PR

Roche advarer nu markederne og sit opkøbsemne, diagnostikselskabet Illumina, om, at det schweiziske medicinalselskab ikke vil forlænge sit bud, når det udløber fredag klokken 18 New York-tid.

Samtidig slås det helt fast, at det ikke vil være i Roche-aktionærernes interesse at løfte buddet fra de nuværende 51 dollar pr. aktie. Det fremgår af en meddelelse, der falder netop som Illumina holder generalforsamling.

Aktien i Illumina falder ifølge Bloomberg op mod 12,4 pct. op til børsåbningen til 38,54 dollar.

Bestyrelsen i Illumina afviste i starten af april buddet fra Roche.

"(Tilbuddet) undervurderer dramatisk Illumina og afspejler ikke Illuminas enestående position i en industri, der står over for ekstraordinær vækst," skrev Illumina -topchef Jay Flatley blandt andet i et "nej tak"-brev til Roche.

Illuminas aktiekurs steg voldsomt fra 38 dollar til 55 dollar, da nyheden om Roches interesse kom frem i slutningen af januar i år.

Illumina afviser Roches nye opkøbsforsøg 

Studier: Længere levetid på Roches kræftmedicin

Medicinalgigant forhøjer buddet på Illumina 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier