MedWatch

Johnson & Johnson skruer forventningerne op

Den amerikanske medicinalgigant Johnson & Johnson opjusterer forventningerne til 2012 i forbindelse med aflæggelsen af regnskabet for første kvartal.

Det amerikanske medicinalselskab Johnson & Johnson opjusterer sine forventninger til 2012 til en indtjening per aktie på mellem 5,07 og 5,17 dollar fra tidligere mellem 5,05 og 5,17 dollar per aktie. Det sker for at forventningerne afspejler de aktuelle valutakurser.

Det oplyser selskabet i forbindelse med aflæggelse regnskabet for første kvartal.

"Den dedikation, der er hos folk i Johnson & Johnson, giver mig stor tillid til, at vi mht. udsigterne til vores forretning kan levere en bæredygtig vækst langt ind i fremtiden," siger William C. Weldon, chairman og CEO for Johnson & Johnson i en pressemeddelelse.

Medicinalgigantens salg faldt med 0,2 pct. til 16,1 mia. dollar set i forhold til første kvartal af 2011. Salget indenrigs faldt med 5,1 pct., mens det internationale salg steg med 4,1 pct.

For nogle dage kom det frem, at Johnson & Johnson er blevet pålagt at betale 1,1 mia. dollar  i bøde ved en amerikansk domstol, efter at en jury fandt, at medicinalvirksomheden vildledte læger om de risici, der er forbundet med det storsælgende anti-psykotisk præparat Risperdal.

Johnson & Johnson har over 117.000 ansatte i mere end 250 lande.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier