MedWatch

Neurosearch: Vi er åbne over for alt

Strengere krav fra de amerikanske myndigheder betyder, at Neurosearch må være meget fleksible i forhandlingerne med en eventuel partner. Direktøren erkender, det får konsekvenser.

Foto: Jyllands-Posten

Alt kan ske. Så kort kan svarene fra Patrik Dahlen, administrerende direktør i Neurosearch, opsummeres, efter at selskabet i sidste uge måtte erkende, at det bliver sværere end hidtil antaget at få selskabets middel mod Huntingtons sygdom, Huntexil, godkendt i USA.

For at betale for fase III-studierne med Huntexil har Neurosearch brug for en partner, og de nye regler kan få stor betydning for, hvilken rolle biotekselskabet skal spille i et partnerskab. Med de nye krav har man nemlig måttet opgive selv at beholde de europæiske rettigheder til Huntexil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier