MedWatch

Ugebrev: Veloxis er lavt prissat

Der er kurspotentiale i biotekselskab-aktien Veloxis Pharmaceuticals, lyder det i den seneste udgave af Aktieugebrevet, der peger på både muligheder og faldgruber.

Veloxis Pharmaceuticals, der tidligere hed LifeCycle Pharma, har fremlagt fornuftige resultater for de første af to fase III studier med LCP-Tacro og vil nu ansøge om europæisk godkendelse medio 2012.

"Der er pæne muligheder for godkendelse, mens udsigterne for det amerikanske marked synes usikre," skriver Peter Aabo fra Nordicbioinvestor.com i Aktieugebrevet, der vurderer aktien er lavt prissat, selvom den likvide beholdning nok kun rækker fem kvartaler endnu.

Det vurderes, at der er 60 pct. sandsynlighed for godkendelse i Europa, men kun 15 pct. i USA.

Der var hele tre dødsfald i LCP-Tacro armen mod blot ét dødsfald i Prograf armen, hvilket er noget FDA vil se meget kritisk på, og det er derfor ifølge Aktieugebrevet af vital betydning for Veloxis, at det sidste fase III studie ikke viser samme tendens.

"Set i det lys virker det også hasarderet, at Veloxis har meldt ud, at man ønsker at opbygge sin egen salgsstyrke i USA, hvilket potentielt kan blive en meget bekostelig affære, såfremt det ikke lykkes at få markedsgodkendelsen i hus," skriver ugebrevet, der dog vurderer, at aktien stadig er interessant på grund af det europæiske marked.

Ugebrevet har et kursmål for aktien på 3,27 kr. mod en børskurs fredag på 0,81 kr.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 47

I denne uge kom der en endelig afklaring angående Kåre Schultz’ fremtid i det israelske medicinalselskab Teva, og så annoncerede Novo Nordisk også en udvidelse af faciliteterne i Bagsværd for 5,4 mia. kr. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier