MedWatch

Alk vil have større del af kagen i Kina

En eventuel partneraftale med en kinesisk partner bliver sandsynligvis anderledes, end de aftaler allergiselskabet ALK Abelló har indgået i USA og Japan.

Foto: ALK Abelló/PR

En større del af omkostningerne mod en større del af kagen. Det bliver sandsynligvis ingredienserne i en kommende aftale mellem ALK Abelló og et partnerselskab, der skal sælge selskabets produkter i Kina.

”Hvis det går, som vi håber, bliver det en lidt anden aftale, end dem vi har lavet hidtil, hvor vores partnere har båret alle omkostninger til kliniske forsøg og godkendelse. I Kina kunne det blive en joint venture-agtig aftale,” siger CFO i ALK Abelló Flemming Pedersen i et interview med MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier