MedWatch

Masser af de nyeste diabetes-midler under udvikling

Medicinalselskaberne Amylin og Eli Lilly har fået EU-godkendt GLP-1 varianten Byetta som kombinationsbehandling af diabetes type 2. En lang række lægemidler er under udvikling til dette marked, som Novo Nordisk opererer på med storsællerten Victoza.

Foto: Novo Nordisk/PR

De amerikanske medicinalselskaber Amylin og Eli Lilly har fået godkendt GLP-1 varianten Byetta som kombinationsbehandling af diabetes type 2 af de europæiske sundhedsmydigheder. Det oplyser de to selskaber ifølge Ritzau Finans.

Markedsføringstilladelsen gælder for Byetta som supplerende behandling til basal insulin og i tillæg til metformin og Actos fra det japanske medicinalselskab Takeda.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier