MedWatch

Masser af de nyeste diabetes-midler under udvikling

Medicinalselskaberne Amylin og Eli Lilly har fået EU-godkendt GLP-1 varianten Byetta som kombinationsbehandling af diabetes type 2. En lang række lægemidler er under udvikling til dette marked, som Novo Nordisk opererer på med storsællerten Victoza.

Foto: Novo Nordisk/PR

De amerikanske medicinalselskaber Amylin og Eli Lilly har fået godkendt GLP-1 varianten Byetta som kombinationsbehandling af diabetes type 2 af de europæiske sundhedsmydigheder. Det oplyser de to selskaber ifølge Ritzau Finans.

Markedsføringstilladelsen gælder for Byetta som supplerende behandling til basal insulin og i tillæg til metformin og Actos fra det japanske medicinalselskab Takeda.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier