MedWatch

GSK annoncerer plan om at skabe 1000 arbejdspladser

MedWatch anbefaler: En ny fabrik og 1000 arbejdspladser er, hvad den engelske medicinalgigant GlaxoSmithKline har planer om at etablere i England. Nye skatteregler er drivkraften bag projektet, skriver Financial Times.

GlaxoSmithKline leverede en hurtig tilføjelse til finansminister George Osbornes budgetoffentliggørelse i torsdags ved at annoncere planer om at investere mere end 500 millioner pund i fremstilling, med henblik på at skabe 1000 nye arbejdspladser, herunder en ny fabrik i Cumbria.

Ulverston vil være den britiskbaserede farmaceutiske koncerns første nye fabrik i landet i 40 år. Virksomheden udvider også produktionsfaciliteterne i Montrose og Irvine i Skotland.

Sir Andrew Witty, den administrerende direktør, som også har fungeret som rådgiver for regeringen og blev slået til ridder i begyndelsen af dette år, erkendte budgettet som afgørende for beslutningen.

Tiltaget medførte en bekræftelse af "patent box" - oprindeligt foreslået af den tidligere Labour-regeringen - designet til at give skattelettelser til virksomheder, der registrerer intellektuel ejendomsret i landet.

Læs hele artiklen om GSK's udvidelsesplaner på Financial Times' hjemmeside her (kræver abonnement). The Telegraph har også rapporteret om emnet, som kan læses her.

Læs også MedWatch's artikel: Danmark kan ikke konkurrere med britiske skatteforhold

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier