MedWatch

Aktionærforening efterlyser aktiesplit i Novo Nordisk

Lars Rebien kunne godt forestille sig et aktiesplit på et tidspunkt.

Dansk Aktionærforening efterlyser et aktiesplit i Novo Nordisk. Det sker på medicinalkoncernens generalforsamling i København onsdag, skriver Ritzau Finans.

”Aktiekursen nærmer sig hastigt samme niveau som hos Novozymes, da de foretog et aktiesplit,” siger Michael Thygesen fra Aktionærforeningen.

Novo-aktien har passeret 800 kroner, og borsen.dk skriver på basis af et interview med topchef Lars Rebien Sørensen, at han ”godt kan forestille sig, at kursen nærmer sig et niveau, hvor det vil være en fordel at splitte aktien i to, så prisen halveres, og der kommer flere aktier i markedet.”

"På et eller andet tidspunkt kunne man godt forestille sig det. Det sender et signal om, at bestyrelse og ledelse mener, at der vil være øget interesse om aktien fremadrettet. Det er en selvtillidserklæring," siger Lars Rebien til Børsen.

Mere fra MedWatch

KU søger chef til nyt life science-program

Københavns Universitet har indledt jagten på den programdirektør, der skal stå i spidsen for innovationsprogrammet Spark Denmark, som Novo Nordisk Fonden forleden kastede 44 mio. kr. efter for at bringe flere akademiske projekter indenfor farma, medico, sundhedsteknologi og industriel biotek til markedet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier