MedWatch

LIF klar til skærpede krav til medicin-hjemmeside

Lægemiddelindustriforeningen (LIF) er villig til at se på, hvilke krav, der skal gælde for hjemmesiden pro.medicin.dk. Man ønsker dog fortsat, at det er branchen selv, der driver opslagsværket.

Foto: Lif/PR

Det skal fortsat være Dansk Lægemiddelinformation (DLI) under Lægemiddelindustrieforeningen, der driver pro.medicin.dk det primære opslagsværk om medicin til læger. At starte et nyt lignende site i offentligt regi vil nemlig være alt for dyrt og omstændigt, fortæller direktør for produktinformation i DLI Jørgen Aagren Nieslen.

"Vi er gode til at lave det, rent ud sagt, og vi kan godt frygte for, at kvaliteten i hvert fald i en solid overgangsperiode ikke bliver helt i top. Og i al beskedenhed har Lægemiddelindustrien jo også forstand på de produkter, vi selv laver og er gode til at komme med værdifulde inputs, når vi bliver hørt om en tekst," siger Jørgen Aagaard Nielsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier