MedWatch

Ny CBS-uddannelse skal øge antallet af biotek-iværksættere

En ny kandidatuddannelse i bioentreprenørskab blander en biovidenskabelig uddannelse med viden om finansiering og økonomi i forsøget på at skabe flere iværksættere og øge forretningsmulighederne hos eksisterende biotekselskaber.

Foto: Tao Lytzen -CBS/PR

Der skal sættes gang i antallet af danske biotek-startups, og de eksisterende virksomheder skal blive endnu bedre til at udnytte deres kommercielle muligheder.

Det mener folkene bag den nye kandidatuddannelse BioBusiness & Innovation Program (BBIP) på CBS. Det er en ny kandidatuddannelse for studerende med en biovidenskabelig baggrund, som ønsker at blive klogere på opstart og økonomi for  biotekvirksomheder. Uddannelsen er et samarbejde mellem Københavns Universitet, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet og en lang række større og mindre biotek- og medicinalvirksomheder, som støtter op om uddannelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier