MedWatch

Bavarian-chef: J&J-resultater får ikke synderlig betydning for os

De positive resultater fra senfase-studier med Zytiga får ikke nogen synderlig betydning for Prostvac, vurderer direktøren i Bavarian Nordic

Foto: PR, Bavarian Nordic

Det kommer ikke til at påvirke Bavarian Nordics vaccine mod prostatakræft, at medicinalselskabet Johnson & Johnson torsdag offentliggjorde positive resultater fra et studie med midlet Zytiga, der er rettet mod samme sygdom.

Det vurderer direktør i Bavarian Nordic, Anders Hedegaard over for MedWatch.

"Jeg tror ikke, det har nogen synderlig betydning for os. Når vi kommer med vores vaccine, Prostvac, er det en underlæggende vacinationsbehandling, som for det første vil blive givet, før man får kemoterapi, det vil sige før Zytiga er impliceret. Og desuden kommer der så mange andre behandlinger," siger Anders Hedegaard.

Han vurderer i stedet, at Prostvac og Zytica kan bruges til behandling sammen:

"Jeg tror ikke, det bliver et spørgsmål om enten eller. Når tid kommer, og vi er på markedet, tror jeg, der vil være tale om kombinationsbehandlinger, hvor produkterne nærmere komplimenterer hinanden end erstatter hinanden."

Læs også: Bavarian-konkurrent offentliggør positive resultater for prostata-middel

Nyhederne fra Johnson & Johnson fik aktiekursen på Dendreon til at falde med 16 pct. en time efter åbningen på det amerikanske marked. Netop Dendreons aktiekurs har tidliger haft en afsmittende effekt på Bavarian Nordics aktiekurs, men det kommer ikke til at ske denne gang, vurderer Anders Hedegaard:

"Man kan jo ikke vide, hvad investorerne tænker, men jeg mener slet ikke, det har betydning. Jeg har ikke set Dendreons kurs, men der er temmelig meget hysteri i de ting, så jeg tror ikke, det vil ramme os."

 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier