MedWatch

Life science-industrien opfordrer til ”borger-fonde”

De engelske life science-virksomheder efterlyser kapital og forslår regeringen at drage almindelige borgere ind i projektet med borger-fonde.

Foto: Svilen Milev / Stock.Xchng

Life science-industrien vil have den britiske regering til at oprette såkaldte ”citizen innovation funds” for at opfordre til investering i sektoren og hjælpe til med at bygge bro over, det der nu kendes som ”the valley of death”.

I dens indsendelse forud for denne måneds budget opfordrer the BioIndustry Association (BIA) til at indføre fonde, som skal tilskynde folk til at investere relativt små beløb i innovative virksomheder.

Selvom regeringen har taget de første spæde skridt mod større støtte til life science-virksomheder ved at støtte tiltag såsom skattefradrag i forbindelse med forskning og udvikling (R&D), så gør BIA opmærksom på, at adgangen til økonomisk støtte stadig er en stor udfordring for biotekfirmaer med ”lovende projekter…som holdes tilbage af manglende funding”.

Foreningen siger, at der er eksempler på virksomheder, der flytter til USA for at fortsætte kommercialiseringen af deres forskning der og tilføjer, at firmaer har advaret dem om, at den udvikling vil fortsætte, hvis funding-miljøet i Storbritannien ikke forbedres.

Læs hele historien fra the Telegraph her

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier