MedWatch

Lundbeck-partner på vej med nyt antidepressiv

Positive fase-3-forsøg vidner om, at Lundbecks amerikanske partner er kommet tættere på at få sit næste antidepressiv på markedet.

Lundbecks amerikanske partner Forest Laboratories er kommet et stort skridt nærmere en registreringsansøgning for sit næste antidepressiv Levomilnacipran.

Forest og selskabets franske partner Pierre Fabre annoncerede onsdag positive fase 3-resultater med antidepressivet. Det er det andet succesrige fase 3-studie med midlet, og dermed venter Forest at kunne søge om markedsføringstilladelse hos den amerikanske lægemiddelstyrelse senere i år.

Forest står ligesom Lundbeck med udfordringer i forhold til at kompensere for omsætningstabet, når patentet på deres fælles antidepressiv, Lexapro, udløber i USA til marts.

Lundbeck er gået sammen med japanske Takeda Pharmaceutical Company om at udvikle et nyt antidepressiv, Lu AA21004.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier