MedWatch

Lundbeck-partner på vej med nyt antidepressiv

Positive fase-3-forsøg vidner om, at Lundbecks amerikanske partner er kommet tættere på at få sit næste antidepressiv på markedet.

Lundbecks amerikanske partner Forest Laboratories er kommet et stort skridt nærmere en registreringsansøgning for sit næste antidepressiv Levomilnacipran.

Forest og selskabets franske partner Pierre Fabre annoncerede onsdag positive fase 3-resultater med antidepressivet. Det er det andet succesrige fase 3-studie med midlet, og dermed venter Forest at kunne søge om markedsføringstilladelse hos den amerikanske lægemiddelstyrelse senere i år.

Forest står ligesom Lundbeck med udfordringer i forhold til at kompensere for omsætningstabet, når patentet på deres fælles antidepressiv, Lexapro, udløber i USA til marts.

Lundbeck er gået sammen med japanske Takeda Pharmaceutical Company om at udvikle et nyt antidepressiv, Lu AA21004.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 49

Novo Nordisk Fonden giver millioner til udvikling af RNA-vacciner, Danske Regioner vil investere "massivt" i sundhedsteknologi og Ellab får smæk på 5 mio. kr. i amerikansk told-opgør. Fik du det hele med?

Ambu peger på rettidig omhu som baggrund for MDR-milepæl

Ambu har fået alle sine produkter godkendt efter de nye EU-regler for medicinsk udstyr trods flaskehalse og ventetid, og det skyldes ifølge medicoselskabet, at virksomheden allerede på et tidligt tidspunkt anerkendte, hvor stor en indsats det ville kræve.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier